Sajtóközlemény

Dokumentumkezelési adatmigRációs és digitalizáló program fejlesztése a DMS Solutions Kft-nél

A DMS Solutions Kft. sikeres pályázatának köszönhetően egy teljesítménynövelő dokumentumkezelési adatmigrációs és digitalizáló programot hozott létre. A cég a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretén belül, a „Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés” tárgyú felhívásra benyújtott sikeres pályázata alapján 34,15 millió forint európai uniós támogatásban részesült. A projekt fizikai befejezésére 2019.05.31-én került sor.

A projekt folyamán kifejlesztésre és üzembehelyezésre került egy olyan dokumentumkezelési adatmigrációs és digitalizáló program, aminek a segítségével a DMS Solutions Kft. magasabb minőségű rendszer átállási szolgáltatást, valamint egy teljesen új, levelezéskezelési és archiválási szolgáltatást vezetett be a kis- és középvállalkozások, valamint az állami szektor piacára.

A projekt keretén belül egy olyan adatmigrációs és dokumentumszkenner program jött létre, mely a leggyakoribb iratkezelési rendszerek adatbázisából képes másik dokumentumkezelő rendszerbe átkonvertálni az adatokat, továbbá papír alapú dokumentumok digitalizálására, hitelesítésére, és a felhasználó rendszerébe történő beillesztésére is képes. Ez a létrejött szoftver egy központi szerveren fut, így bármilyen helyszínről könnyen elérhető. A program és az új módszer kifejlesztésének köszönhetően létrejött a digitális adatkezelési szolgáltatás, ami számos üzleti előnnyel jár az igénybe vevő vállalkozások számára. Többek között lehetőség van a távmunka kialakítására, a dokumentumok elektronikus tárolása jóval költséghatékonyabb és biztonságosabb a hagyományosnál, a dokumentumok gyorsabb visszakeresése akár 20%-os időmegtakarítást is jelenthet, környezetbarát papír mentes adminisztrációt tesz lehetővé. A technológiai újítás révén sikerült a projekt valamennyi részegységének teljes körű megvalósítása, beleértve a teljes fejlesztendő szoftver programozását, üzembehelyezését, tesztüzem lefuttatását, valamint az utolsó javítások végrehajtását. Ezen felül megvalósultak a vállalt marketing feladatok, a piackutatás, az eszközök beszerzése, a projektmenedzsment és kötelezően megvalósítandó nyilvánosság is

Összességében megkezdődött a fejlesztett szolgáltatások értékesítése, valamint egy olyan szoftver hasznosítása, amely révén jelentősen javult a KKV-k adatmigrációs szolgáltatásának minősége, megbízhatósága, mivel sokkal alacsonyabbá vált a lehetséges hibák előfordulásának aránya.

További információ kérhető:

Petróczi József Péter, ügyvezető, DMS Solutions Kft.

Cím: 8200 Veszprém, Eötvös utca 4.

Tel.: (+36) 70 551-4859

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.