Nyomtatás forradalma

 

1

 

                    Takarítsa meg a nyomtatási költségek akár 50%-át1, és az energiafogyasztás akár 80%-át1
                    ezzel a négyfunkciós, üzleti tintasugaras nyomtatóval!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WORKFORCE PRO WF-5690DWF 

A négyfunkciós WF-5690DWF előnyei közé tartozik az alacsony üzemeltetési költség, az alacsony áramfogyasztás, és a nagy nyomtatási sebesség. Az automatikus kétoldalas nyomtatás, szkennelés, másolás és faxolás minden munkát egyszerűvé és hatékonnyá varázsol. Közvetlen nyomtatás és szkennelés USB-memóriáról, emellett titkosított nyomtatás funkcióval is rendelkezik, azaz a feladatokat PIN kóddal lehet a nyomtatónak kiadni.

Alacsony költségek
A WorkForce Pro WF-5690DWF oldalankénti költsége akár 50 százalékkal alacsonyabb a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest. A nagy kapacitású, akár 4000 oldalhoz elegendő tintapatronokkal további költséget takarít meg2. A lézernyomtatókhoz képest ráadásul kevesebb cserélendő alkatrésszel rendelkezik.

Környezetbarát
A WF-5690DWF akár 80%-kal kevesebb áramot használ a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest, a hőtermelés nélküli technológiájának köszönhetően. Nem bocsát ki ózont, és a továbbfejlesztett csendes nyomtatási üzemmód valamint a ventilátorzaj hiánya ideálissá teszi használatát az irodai környezetben.

Időt takarít meg
Ez a hatékony többfunkciós üzleti nyomtató a tipikus nyomtatási feladatokban gyorsabb, mint egy lézernyomtató1, hiszen akár 34 oldal/perc fekete és 30 oldal/perc színes nyomtatásra, valamint 20 oldal/perc ISO nyomtatási sebességre képes mindkét módban3. Az 580 oldalas papírkapacitás miatt kevesebb időt kell töltenie papírújratöltéssel, valamint havi 35 000 oldalas terhelhetőséggel rendelkezik4.

Üzleti célokra tervezve 
A PrecisionCore-technológia a bizonyítéka az Epson minőség iránti elkötelezettségének, és ezáltal biztosítja az irodai, kereskedelmi és ipari nyomtatásban szükséges nagy sebességet. A DURABrite Ultra tintának köszönhetően a nyomatok vízállóak és gyorsan megszáradnak. A szkennelési funkcióknak, az LDAP-támogatásnak és a PDL-emulációknak köszönhetően ez a nyomtató könnyedén integrálódik az üzleti környezetbe. Az intuitív, nagy, színes érintőképernyő a funkciókat azonnal elérhetővé teszi, a hátsó kézi papírtálca pedig nyomatok széles választékára teszi lehetővé a nyomtatást.

LÉNYEGES JELLEMZŐK

Alacsony költségek

Akár 50 százalékkal alacsonyabb oldalköltség a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest1

Környezetbarát

Akár 80 százalékkal alacsonyabb áramfogyasztás a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest.1

Időt takarít meg

Automatikus kétoldalas nyomtatás, szkennelés, másolás és faxolás

Üzleti célokra tervezve

Szkennelési funkciók, LDAP címjegyzék-támogatás és PDL-emulációk

PrecisionCore-technológia

Az Epson legfejlettebb nyomtatófej-technológiája

A kiváló minőségű, profi nyomtatás ma már rendkívül kedvező áron elérhető!

Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos nyomtatóinak segítségével csökkenthetők nyomtatási és üzleti költségei. Az ultranagy kapacitású, új tintasugaras nyomtatók egyesítik magukban a megfizethető árat, a kényelmet, a minőséget és a megbízhatóságot.

Az Epson külső tintatartályos nyomtatója tökéletes választás mindenki számára, aki rendkívül olcsó, zökkenőmentes nyomtatást akar anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie, ami a teljesítményt vagy a minőséget illeti.

Fontosabb előnyök:
  • Ultranagy kapacitású, integrált tintatartály
  • Rendkívül olcsó nyomtatás
  • Garantált Epson minőség
  • Nagy kapacitású tintapalackok
  • Megbízható működés
  • Az eredeti gyártói garanciával teljesen nyugodt lehet

 

2                              3

 

 

Az alacsony nyomtatási költségnek köszönhetően rendkívül gazdaságos

Az ultranagy kapacitású tintatartály rendkívül alacsony költség mellett garantálja a kiváló Epson minőséget.

A nyomtatókat nagy kapacitású eredeti Epson tintapalackokkal szállítjuk, amelyek ultranagy nyomtatókapacitást biztosítanak.

Ez a megoldás nemcsak rendkívül gazdaságos, de az irodáját egy igen termelékeny és megbízható nyomtatóval teszi teljessé.

Egyszerű és megbízható nyomtatás

Minden nyomtató Epson Micro Piezo nyomtatófej technológiát használ, amely páratlan tartósságot, minőséget és megbízhatóságot biztosít. Az ultranagy kapacitású integrált tintatartály kiküszöböli az egyéb utántöltős rendszerekkel járó kellemetlenségeket.

Az Epson egyedi és gyors utántöltő technológiája a különleges kialakítású, légmentesen záródó kupak és szűrő biztosítja a minimális tintaveszteséget. Fojtószelep szabályozza a tinta áramlását, megakadályozva a visszafolyást, valamint lehetővé teszi a nyomtató biztonságos és egyszerű szállítását.

Az eredeti Epson tinta segítségével biztosítható az a minőség, amelyet a nyomtatástól megkövetelnek, ugyanakkor mindegyik tintapalackhoz visszazárható kupak is tartozik, ha a palackot félre akarnák tenni, mert nem használják.

Az Epson által kínált garanciának köszönhetően biztos lehet abban, hogy nyomtatója mindig megbízhatóan fog működni.

4

 

5

Vezeték nélküli nyomtatás Epson iPrint alkalmazással

Az Epson iPrint segítségével Wi-Fi-n keresztül közvetlenül nyomtathat okostelefonról és táblagépről az erre alkalmas a külső tintatartályos nyomtatókkal¹. Az iPrint ingyen letölthető az Apple App Store-ról vagy a Google Play Store-ról. Segítségével könnyen kinyomtathatók honlapok, Microsoft Office dokumentumok, fotók vagy PDF-állományok.