MailStore Server 9 újdonságok

Beépített ütemezés

Az előző változatoknál megszokott Windows Task Scheduler ütemező által futtatott archiváló feladatokat a MailStore Server 9 saját ütemezővel váltja le. Ezentúl az intelligens, terheltségtől és az archiváló feladatok időigényétől függően ütemező rendszer automatikusan végzi el az archiváló faladatokat, így a rendszergazdának az ütemezés beállításával és ellenőrzésével nem kell többet foglalkoznia.

Akár 3x nagyobb archiváló teljesítmény

A MailStore Server 9 új algoritmussal ellenőrzi az Exchange és IMAP postafiókok változásait, így sokkal gyorsabban képes azonosítani az új, még archiválatlan leveleket. A tesztelt esetekben háromszoros sebességnövekedést is jelent az új algoritmus használata, ami mindenki számára jobb processzor kihasználtságot és jelentősen kevesebb hálózati forgalmat jelent.

d13

HTML nézet a Outlookban és MailStore Web Accessen

A 9-es kiadás újdonsága, hogy ezentúl a böngészőből elérhető MailStore Web Access, valamint az Outlook beépülő modul használata során közvetlenül HTML nézetben tekinthetőek meg az emailek, pont úgy, ahogy ezt a felhasználók már megszokhatták a mindennapi Outlook környezetben. Ezen felül a további címzettek és csatolmányok listájának nézete is könnyebben használhatóvá vált.

A MailStore Client automatikus frissítése

Már nem kell manuálisan frissíteni a MailStore Client és Outlook Add-in kiegészítőket egy MailStore Server frissítést követően. Ezeket ezentúl egy új, beépített automatikus frissítőrendszer tartja naprakészen.

Teljesen átalakított auditálás: Auditing 2.0

A MailStore ezentúl a Windows event log alkalmazástól függetlenül is képes audit naplókat készíteni minden rendszereseményről, a rendszergazda által meghatározott könyvtárba. Így könnyebb lehet a naplófájlok automatizált feldolgozása, és a MailStore Server újratelepítését követően is megmaradhat a napló.

Megújult email listázás

A MailStore Clientben a keresési eredmények és a mappák böngészése során jelentősen felgyorsult a levelek listázása, így képes levelek tízezreit csupán görgetéssel, automatizáltan elérhetővé tenni. A MailStore Web Access és Outlook Add-in szintén jobb és gyorsabb listázást kapott, ami könnyebben használhatóvá teszi a nagy találati listák, vagy több százezer levelet tartalmazó mappák böngészését is.

Új zárolási rendszer

A megújított Lock Manager optimalizálja a folyamatok belső kezelését és ütemezését. Segítségével magas, vagy extrém terhelés esetén is használható marad a MailStore Server, és jelentősen növeli a rendszer teljesítményét, csökkenti a válaszidőket.

Továbbfejlesztett biztonsági mentés

A MailStore Server 9 új beépített biztonsági mentés funkciója még könnyebbé teszi a visszaállítást: a MailStore Server telepítési hely mentésével és egy automatikusan generált batch fájl létrehozásával egy rendszerösszeomlást követően egyetlen kattintással, az eredeti helyére automatikusan visszaáll a teljes MailStore telepítés.