F-Secure megoldások

A legjobb vírusirtó!

Az AV-Test szerint az F-Secure nyújtja a legjobb vírusvédelmet!

A legjobb vírusirtó rendszerünk új változata megbízhatóbb, mint valaha: az új DeepGuard™ technológiára alapuló védelem gyorsabb, pontosabb és átfogóbb védelmet nyújt számítógépének.

A legjobb vírusirtó – új kiadásban

Fedezze fel félelem nélkül az internet világát. Számítógépe és adatai biztonságát az F-Secure Internet Security 2013 garantálja, amely egy sebészi pontosságú antivírust és egy hatékony tűzfalat tartalmaz. A magyar nyelven is elérhető szoftver távol tartja a vírusokat, kémprogramokat, kártevőket a gépétől és megakadályozza illetéktelenek behatolását személyes adataiba. Segítségével felügyelheti és irányíthatja gyermekei internetezési szokásait.

1


A legjobb védelem

Az F-Secure Internet Security 2013 nyújtja a legjobb védelmet a neves AV-Test.org víruslabor éves összesítő jelentése szerint. Az új védelmi csomag olyan neveket utasít maga mögé, mint a Kaspersky, Norton, AVG, Avast, Avira és Panda vírusvédelmek, és megbízhatósága jelentősen megelőzi az ESET és a Microsoft által fejlesztett vírusirtókat.

Évek óta a világ élvonalába tartozik az F-Secure Internet Security, amely a vírusok, kémprogramok, trójaiak mellett védelmet nyújt a káros internetes tartalmaktól, az adathalász akcióktól és a spamektől egyaránt.

Egy program –  egy válasz minden biztonsági kockázatra: Internet Security 2013.

 

2

 


Felkészült a számítógépe is 2013-ra?

2013 számos statisztika szerint a banki adatokkal visszaélő trójai programok felfutását hozza. Védje banki adatait az F-Secure Internet Security 2013-mal, amely teljesen újratervezett személyi tűzfalával hatékonyan tartja távol az illetékteleneket.

 

 

3

 


Vadonatúj DeepGuard 4 technológiával

A felhő-alapú DeepGuard technológia segítségével az Ön számítógépe védelméről is az F-Secure globális számítási felhője gondoskodik: kódelemzésben és az ismeretlen kártevők azonosításában ezen túl a védelem nincsen ráutalva a helyi számítógép erőforrásai és az adatbázisok folyamatos frissítésére.

 

4


Teljes körű Szülői Felügyelet

Az F-Secure Internet Security 2013 segítségével hatékonyan korlátozhatja, hogy a számítógépet használok milyen kategóriájú weboldalakat látogathatnak meg. Vigyázzon gyermekeire a Szülői Felügyelet webszűrője segítségével!